Illóolajaimat mire használjam? Melyek illenek össze?
ilyen illóolajaim vannak.
tömjén, szantálfa, vanlília, levendula, rózsafa
hogyna mit mire? szeretnék testápolót is , vagy arcolajat de tanácstalan vagyok hogy melyiket használjam.
ötlet?
Levendulát én egy bázisolajba csepegtetném és nagyon jó kis nyugtató masszázsnak használnám.
Vaníliát fürdővízbe, illatmentes samponba.
A rózsafa nagyon jó fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, seb gyógyulást elősegítő, tehát ezt egy krémmel keverném össze.
Szantálfát szintén fürdőbe, illetve párologtatáshoz használnám, mert jó a légúti megbetegedésekre, illetve. Nemi vágyat is fokozza :)
A tömjént párologtatásra, mert ez is jó légúti megbetegedésre, nyák- illetve feszültségoldó és krémhez is hozzátenném, mert szintén segíti a sebek gyógyulását és jó a gyulladásra is.
köszönöm!
És szerinted ha tömjén szantálfa rózsafa illót csepegtetnék jojobába és azt kenném néha az arcomra?
Én inkább krémeket készítenék vagy parfümkrémet belőle. Fürödni vízzel teli kádban nem szoktam . párologtatni viszont igen!de krémbe szívesen csöpögtetném!
az az igazság hogy úgy szeretném mindegyiket használni de az már nagy illatkavalkád lenne!
tegnap rózsafát csepegtettem olívába és azt kentem magamra fürdés után.
KÖszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!