Valaki segíteni? Szolival kapcsolatban
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eléggé fehér bőrű vagyok, de nemrég befestettem feketére a hajam,amihez szerintem barnább bőr jobban állna. Mivel idén nyáron sem sikerült a barnulás,szoláriumon gondolkozok.Tudna valaki tanácsot adni,hogy álló,vagy fekvő a jobb,és hogy hány percre és milyen gyakran érdemes járni?
Nem szeretném semmiképp túlzásba vinni!
Köszönöm :)
2013. szept. 16. 17:56
1/1 anonim válasza:
én állóba járok,szerintem az higiénikusabb,mindenhol lebarnulsz,míg pl fekvőnél a hónaljad és a feneked alatt szok maradni fehér hely,viszont a fekvő meg abból a szempontból jobb hogy kényelmesebb,addig is pihensz,fekszel kicsit.én eddig csak csokicsöves szoláriumban voltam,és nekem ez nagyon bevált,gyorsan barnít,és szép színt eredményez.ha nagyon fehér a bőröd szerintem kezdetnek 3-4 perc elég,de ez függ a szoláriumcsövek erősségétől is,én mondjuk 5 perccel kezdtem,utána következő alkalommal már 6 percen voltam,de ezt látni fogod hogy mennyire fog meg,én hetente emeltem 1 perccel,végül a maximum amin voltam az 12 perc volt,amikor szalagavatóra akartam lebarnulni.szerintem kezdheted heti egy-két alkalom elég,de két nap egymás után nem ajánlott.ha már elérted a kivánt barnaságot,utána szerintem visszaveheted megint heti egy alkalomra,és kevesebb percre,hogy tartsd a színt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!