Arctisztítótól sok pattanás? O. o
*Douglass
Hoppsz, kicsit kómás vagyok, bocsánat :DD
Ráadásul elég drága fajta is volt, még az jutott eszembe, hogy nem moshattam le rendesen? Pedig elég sokat vacakoltam a leöblítéssel.
Simán,
-ha nem a bőrtípusodnak megfelelő (olyan nincs, hogy valami tényleg minden bőrre jó);
-ha gyakrabban alkalmazod, mint az előírás;
-ha az egyik összetevőre érzékeny vagy...
végtelenségig lehetne sorolni.
Itt megnézheted, hogy mik az összetevői:
[link] - és azt is, hogy mások miként vélekedtek a termékről.
Szemcsés, szóval tulajdonképpen bőrradír. Hiába írják rá, ne használd minden nap! Lehet eleve nem bírja a bőröd, allergiás vagy valami összetevőre, ha túlzottan szárít és nem hidratálsz utána, az is jó ok, bőrradírnál pedig felcsikarhatja a bőrt, apró kis hámsérüléseket okozva, amiben megtelepülhet valami baci, stb.
Én a helyedben felfüggeszteném a használatát és mást próbálnék, meg a hidratálókrémet se felejtsd el. Ki azért ne dobd, másnak még beválhat a családban, de lehet nálad sem ez az oka.
a legtöbb ilyen készítmény eleinte többletpattanást okoz. később kb. 1-2 hónap múlva lesz az, hogy hatása van.
De a készítmények legtöbbje mind így müködik, eleinte kipattongsz tőle, aztán lesz hogy javít a bőrödön.
azért kissé kétségbeejtő, hiszen pattanás ellen vettem
azért köszönöm :)
ment a zöld kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!