Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arctisztítótól sok pattanás? O. o

Arctisztítótól sok pattanás? O. o

Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik, de vettünk a Deichmannban egy arctisztítót (barackmag szemcsés, mindendféle bőrtípusra), az volt ráírva, hogy minden nap használható. + tonikot is ott vettük és azt utána használtam. Én reggelenként alkalmaztam, de észrevettem, hogy egyre több a pattanásom. Lehet, hogy ez miatt van? Talán a túlzott tisztaságtól több faggyú termelődik? Vagy valami olyan összetevő van benne, amitől több lesz a pattanás? Mármint úgy értem, hogy ez ilyen üzlet lenne, hogy több mindent próbáljanak ki. Lehet, csak véletlen egybeesés, nemtudom, de nagyon régen voltam ennyire ragyás... Egy része elmúlik, majd újra jön másik, egyre több és több. Megőrít! Nem merek alapozót sem rakni rá, nehogy eltömítse a pórusokat. Teljesen elveszi az önbizalmam...

2013. szept. 15. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
A deichmannban? az nem egy cipőbolt? a kérdésre válaszolva, nekem is volt hogy a tisztító cuccoktól mégjobban pattis lettem. De a bőrgyógyász segített, neked is ajánlom.
2013. szept. 15. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:

*Douglass

Hoppsz, kicsit kómás vagyok, bocsánat :DD

Ráadásul elég drága fajta is volt, még az jutott eszembe, hogy nem moshattam le rendesen? Pedig elég sokat vacakoltam a leöblítéssel.

2013. szept. 15. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Simán,

-ha nem a bőrtípusodnak megfelelő (olyan nincs, hogy valami tényleg minden bőrre jó);

-ha gyakrabban alkalmazod, mint az előírás;

-ha az egyik összetevőre érzékeny vagy...

végtelenségig lehetne sorolni.

Itt megnézheted, hogy mik az összetevői:

[link] - és azt is, hogy mások miként vélekedtek a termékről.

2013. szept. 15. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Szemcsés, szóval tulajdonképpen bőrradír. Hiába írják rá, ne használd minden nap! Lehet eleve nem bírja a bőröd, allergiás vagy valami összetevőre, ha túlzottan szárít és nem hidratálsz utána, az is jó ok, bőrradírnál pedig felcsikarhatja a bőrt, apró kis hámsérüléseket okozva, amiben megtelepülhet valami baci, stb.

Én a helyedben felfüggeszteném a használatát és mást próbálnék, meg a hidratálókrémet se felejtsd el. Ki azért ne dobd, másnak még beválhat a családban, de lehet nálad sem ez az oka.

2013. szept. 15. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

a legtöbb ilyen készítmény eleinte többletpattanást okoz. később kb. 1-2 hónap múlva lesz az, hogy hatása van.

De a készítmények legtöbbje mind így müködik, eleinte kipattongsz tőle, aztán lesz hogy javít a bőrödön.

2013. szept. 16. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:

azért kissé kétségbeejtő, hiszen pattanás ellen vettem

azért köszönöm :)

ment a zöld kéz

2013. szept. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!