Jók a Synergen kozmetikumok?
Figyelt kérdés
a Rossmannban sétálgatva vettem észre ezt az új márkát,(nekem újnak tűnik,előtte még nem nagyon láttam ilyet)és feltűnt h.egész jó áron van. alapozó,púder,korrektor.arcmaszk..szívesen vennék belőle de azért egy kis megerősítés nem ártana..használta már valaki?2008. júl. 3. 10:39
1/3 anonim válasza:
Szia!Szerintem a többségük elég jó minőségű.
Én már kipróbáltam a Synergen pattanástalanítót,amit ha éjszaka felkenek a kisebb pattanásokat telyesen leszárítja.A tonik az nem nagyon vált be, mert attól fojton kipirososdott az arcbőröm.
Most jelenleg Synergen alapozót használok,ami bagyon jól fed és mattít,olyan jó mint egy Miss Sportis alapozó.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi,pont az alapozóra lettem volna kiváncsi..az jó ha mattít,mert elég zzíros a bőröm..
2008. júl. 3. 13:13
3/3 anonim válasza:
Igen,én a synergen alapozót és a kompakt pudert használom többségben minden nap. Elég jól elfedi a bőrhibákat,de mióta használom [kb. 1-2 hónapja] kezd pattanásosodnia bőröm.Úgy tapasztalptam,hogy nem annyira fedi,simítja a bőrt,mint esetleg egy "drágább" alapozó vagy púder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!