Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemüveggel kéne zuhanyoznom?...

Szemüveggel kéne zuhanyoznom? Melyik a három közül a sampon?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet a samponokra olvasható módon ráírni, hogy az sampon?

[link]

Ez nemcsak a szemüvegeseknek probléma, de a jól látó férjek is rendszeresen összetévesztik a sampont a kondicionálóval bevásárlásnál!

2013. szept. 15. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
A középső a sampon, ott van rajta, bár elsőre nekem sem tűnt fel olyan könnyen. Elég ha első alkalommal megjegyzed, melyik az, utána gondolom ugyanazt használod 2 hónapig. Egyébként mi nem veszünk ilyen sokféle cuccot, a zuhanykabinban van 1 db szappan és egy flakon sampon, ha kifogy, akkor veszek másikat.
2013. szept. 15. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

A középső és a jobboldali hajra való, a baloldalit pedig nem látszódik jól a képen.

Egyébként a hair az hajat jelent.

2013. szept. 15. 14:09
 3/12 anonim válasza:
100%

Elég rossz kép, én csak a középsőn tudom elolvasni a feliratot, azon ott van, hogy sampon.

Amelyik olyan dobozban van, mint a sampon, az hajbalzsam, amelyik olyanban, mint a kézkrém, az hajpakolás.

Amúgy egyszerű megkülönböztetni őket:

Talpán álló, felül kupakos: sampon

Kupakon álló: balzsam

"krémes" tubus, vagy tégely: hajpakolás

(nemcsak a Dove-nál)

2013. szept. 15. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
nyuszifül, nem akarlak bántani, de én kb vak vagyok szemüveg nélkül (-7,5D) és mégis meg tudom oldani, hogy felismerjem a samponos flakont...az a trükk, hogy amikor megveszed, akkor el kell olvasni a feliratot ;)
2013. szept. 15. 14:24
 5/12 A kérdező kommentje:

2-es: mindhárom hajra való, de csak a középső a sampon.

Igen, rossz minőségű a kép, épp olyan rossz minőségben látok én is szemüveg nélkül. Az rendben van, hogy otthon még megjegyzi az ember, hogy melyik a sampon, de ha pl. a nővéremnél vagyok látogatóban, akkor már elég problémás. A flakon/tubus, felülnyitós/alulnyitós szabályok se azonosak minden márkánál! Egész egyszerű lenne persze, ha a SAMPON szó legalább akkora méretű lenne, mint a DOVE szó!

2013. szept. 15. 14:30
 6/12 anonim válasza:
32%

Élőben valószínűleg nagyobb a flakon, mint monitoron. Másrészt forgathatod is, hogy jobban lásd.

Ha meg nem otthon vagy, zuhanyzás előtt megnézheted, hogy mi micsoda. De pár napot kibírsz hajmosás nélkül is. Ha meg több napra mégy, viheted a saját samponod.

Érdekes módon az alul-felül nyitós a legtöbb márkánál azonos.

Én pl. még nem találkoztam alul nyitós samponnal.

Ha meg elkezded kinyomni, az állagából is látod, hogy sampon-e vagy sem.

De gondolom, erre is tudsz választ, hogy miért nem jó.

De ha semmi nem megoldható, semmi nem megfelelő, használj kontaktlencsét ha nem otthon mosol hajat és akkor nem kell szemüveg.

2013. szept. 15. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Én már mostam hajat balzsammal...:) Az üzletben valaki a samponokhoz tette vissza, én meg siettemben pont azt kaptam le, meg se néztem, hogy mi van ráírva, mert ugyanolyan volt, mint a többi.
2013. szept. 15. 17:20
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
1. balzsam, 2. sampon a 3. pedig 1 perces hajkúra. Nem tudom, mit nem lehet érteni ezen.
2013. szept. 15. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Írd rá a tubusokra alkoholos filccel (vagy ragassz rá matricát) nagy betűkkel, hogy ez sampon, ez balzsam, stb. Meg ha nem otthon vagy, hanem máshol, kérdezd meg hogy melyik a sampon/balzsam stb.
2013. szept. 15. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

Most ez komoly vagy csak én szerintem életképtelenség?

Akárhol is legyél, bemész a fürdőbe még felöltözve, szemüvegben elolvasod szépen mi van ráírva. Sampon kell? Akkor a samponos flakont viszem be a kabinba. Ha a nővérednél vagy vidd el a sajátod. Komolyan mondom te vagy a tipikus példája a "beleköt az élő fába is" mondásnak. Volt ofőm mondta, a problémán nem problémázni hanem megoldani kell. Hajrá.

2013. szept. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!