Szemüveggel kéne zuhanyoznom? Melyik a három közül a sampon?
Miért nem lehet a samponokra olvasható módon ráírni, hogy az sampon?
Ez nemcsak a szemüvegeseknek probléma, de a jól látó férjek is rendszeresen összetévesztik a sampont a kondicionálóval bevásárlásnál!
A középső és a jobboldali hajra való, a baloldalit pedig nem látszódik jól a képen.
Egyébként a hair az hajat jelent.
Elég rossz kép, én csak a középsőn tudom elolvasni a feliratot, azon ott van, hogy sampon.
Amelyik olyan dobozban van, mint a sampon, az hajbalzsam, amelyik olyanban, mint a kézkrém, az hajpakolás.
Amúgy egyszerű megkülönböztetni őket:
Talpán álló, felül kupakos: sampon
Kupakon álló: balzsam
"krémes" tubus, vagy tégely: hajpakolás
(nemcsak a Dove-nál)
2-es: mindhárom hajra való, de csak a középső a sampon.
Igen, rossz minőségű a kép, épp olyan rossz minőségben látok én is szemüveg nélkül. Az rendben van, hogy otthon még megjegyzi az ember, hogy melyik a sampon, de ha pl. a nővéremnél vagyok látogatóban, akkor már elég problémás. A flakon/tubus, felülnyitós/alulnyitós szabályok se azonosak minden márkánál! Egész egyszerű lenne persze, ha a SAMPON szó legalább akkora méretű lenne, mint a DOVE szó!
Élőben valószínűleg nagyobb a flakon, mint monitoron. Másrészt forgathatod is, hogy jobban lásd.
Ha meg nem otthon vagy, zuhanyzás előtt megnézheted, hogy mi micsoda. De pár napot kibírsz hajmosás nélkül is. Ha meg több napra mégy, viheted a saját samponod.
Érdekes módon az alul-felül nyitós a legtöbb márkánál azonos.
Én pl. még nem találkoztam alul nyitós samponnal.
Ha meg elkezded kinyomni, az állagából is látod, hogy sampon-e vagy sem.
De gondolom, erre is tudsz választ, hogy miért nem jó.
De ha semmi nem megoldható, semmi nem megfelelő, használj kontaktlencsét ha nem otthon mosol hajat és akkor nem kell szemüveg.
Most ez komoly vagy csak én szerintem életképtelenség?
Akárhol is legyél, bemész a fürdőbe még felöltözve, szemüvegben elolvasod szépen mi van ráírva. Sampon kell? Akkor a samponos flakont viszem be a kabinba. Ha a nővérednél vagy vidd el a sajátod. Komolyan mondom te vagy a tipikus példája a "beleköt az élő fába is" mondásnak. Volt ofőm mondta, a problémán nem problémázni hanem megoldani kell. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!