Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért leszek pattanásos az...

Miért leszek pattanásos az epilálástól?

Figyelt kérdés
Vannak olyan területek, ahol pattanásos leszek, ha epilálom :S Mit csináljak, hogy ne legyek az?
2009. nov. 4. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem pattanás, hanem szőr benövés. Használj bőrradírt, nem csak a bőröd lesz szebb, jobb tapintású, a szőr se fog benőni. Remélem nem mondtam hülyeséget, én is epilátort használok és nekem is pattanásszerű szőrbenövések keletkeztek, nővéremnek is, barátnőimnek is stb.. és a bőrradír segített :) De viszont, ha tényleg patti akkor szrintem menj bőrgyógyászhoz vagy ilyesmi. Esetleg használj mást az epilátor helyett.

Remélem tudtam segíteni:)

2009. nov. 4. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
A szőrbenövés ennyire begyulladhat? Mert pl. a lábamon és a karomon nincs ilyen, de sajnos nekem a derekamat is "kell" epilálni, és ott szokott lenni...
2009. nov. 4. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, szerintem be, nekem a lábamon volt nemtudom begyulladt-e .. pirosas volt. De szerintem próbáld ki a bőrradírt, ha nem válik be akkor valami más gond lehet és menj bőrgyógyászhoz. :/
2009. nov. 4. 16:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Okés, már elkezdtem próbálgatni :) Köszönöm a választ :)
2009. nov. 4. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább szőrtüszőgyulladás
2009. nov. 4. 22:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg nem ártana bőrgyógyásznak megmutatni... vagy szőrbenövés, vagy szőrtüszőgyulladás, nem tudom, nem értek hozzá :)
2009. nov. 5. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
De köszönöm neked is a választ :)
2009. nov. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!