Fiúk! Nektek milyen haj jön be egy lányon?
Figyelt kérdés
Indokot is légyszi, ha lehet. :)
- Egyenes (vasalt)
- "Természetes" (kicsit elaludt, néhol hullámos, de inkább egyenes)
- Hullámos
- Göndör
De ha egy képet mutattok akkor annak is örülök!
Kíméljenek az olyanok akik annyit válaszolnak, hogy "engem nem érdekel a haj, nem az a lényeg, és mindenkinek más tetszik" - ezekkel tisztában vagyok, csak kíváncsi vagyok a véleményekre! :)
2013. szept. 14. 20:44
1/9 anonim válasza:
Rövid egyenes, az a legszexibb.
2/9 anonim válasza:
engem nem érdekel a haj, nem az a lényeg, és mindenkinek más tetszik
4/9 anonim válasza:
őszinte leszek. Én imádom a szőke hajat egy lányon de nem minden a haj.. Kell egy szép arc egy olyan szem ami egyszerűen megfog.. én szeretem az egyenes hajat kb váll alá egy kicsit.. és a hullámost :)) hajszínben a szőke és a barna jön be leginkább:P
5/9 anonim válasza:
Legyen hosszú (nálam csak ez az egy kikötés van).
6/9 Grielean válasza:
Nekem speciel a hosszú, enyhén hullámos, ami a legjobban tetszik...
... de a lényeg úgyis az összhatás. Sokan vannak, akiknek nem áll jól a hasonló frizura, de ettől még tetszik a leányzó, csak a haja más, hozzá illőbb.
Ha saját hajra szeretnél tippet, akkor linkelj egy képet, és akkor tudunk konkrét véleményt írni, hogy neked mi állna jól, nem valaki másnak.
8/9 anonim válasza:
természetes kinézetű, festetlen
9/9 anonim válasza:
váll, vagy nyak középig érő hajakat kedvelem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!