Hajfejtés után egy nappal, ha újra festem a hajam károsít?
Figyelt kérdés
Rossz színt választottam, most csokoládébarna a hajam, pedig világos az arc bőröm, nem áll jól nekem ez a hajszín és újra szeretném festeni, viszont a két hetet nem szívesen várnám meg:S
Úgy gondoltam, hogy mivel nem szőke árnyalatokról van szó hanem barnáról, akkor szerintem nem károsít olyan nagy mértékkel,persze tudom hogy nem tesz jót a hajamnak.
Világosabb barnára akarom festeni.
2009. nov. 4. 13:08
1/4 anonim válasza:
egyre azért készülj fel, ha a csokibarnát világosbarnára akarod festeni, lehet, hogy még sötétebb színt kapsz, hiszen a festéket ismét rajta kell hagyni a hajon.
2/4 anonim válasza:
vagy épp semmi hatást nem érsz el vele. A sötétbarnát nem fogja befogni a világosabb,így meg aztán dupla festék anyag lesz a hajadon. Ha vársz egy kicsit akkor nő,és a lenőtt részen befogja fogni a világosabb..bár az alja még mindig sötét lesz...
3/4 anonim válasza:
Az alja még sötét lesz, de addig gondolom mossa, tehát kopik a sötétebb barna. Szerintem is várj vele, mert nem lesz semmi eredménye (és még károsít is)
4/4 anonim válasza:
mivel frissen van festve + frissen mosva,ezért nem fogja meg fogni a hajadat az új festék...várj vele legalább 1hetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!