Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a göndör hajammal?

~zsozso~ kérdése:

Mit kezdjek a göndör hajammal?

Figyelt kérdés
Már unom, hogy mindig össze van fogva vagy ki van engedve. Milyen haj stílusok vagy fazonok vannak amit egy göndör hajúnak ajánlotok? De ha tudtok képet vagy oldalg akkor lécci azt is küldjétek el!!!

2013. szept. 14. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
off: szerintem szép a göndör haj ráadásul sokkal többnek látszik mint az egyenes. Én a helyedben simán kiengedve hordanám. meddig ér amúgy?
2013. szept. 14. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsó, kiengedve nagyon zavaró a mindennapi tevékenységeknél. én be szoktam fonni, a barátnőm kontyban hordja általában.
2013. szept. 14. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is szeretem kiengedve hordani hajam csak már unom és általában 2 napig szép göndör.
2013. szept. 15. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
én is azért szoktam befonni:) de amúgy a habot,ha ráteszed szárazon, az is jó. nekem van ilyen kicsi spray, am elvileg visszateszi a nedvességet bele, s szárazon újra szép göndör lesz. másik megoldás, hogy vizezd be megint (megmosmi nem kell újra)
2013. szept. 15. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen :D
2013. szept. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!