Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fürdés után ki lehet nyomni...

Fürdés után ki lehet nyomni az összes mitiszert az orromon?

Figyelt kérdés
És utána hogy akadályozzam meg, hogy ne legyen több? kockázatos? a kamillateás gőzölést próbáltam már de most vki a fürdés utánit ajánlotta. és utána vmi alkoholossal (sör) fertőtlenítem. És mondta h előtte kell vmi bőr feszítés.. azt h kell és mire jó? és ott 2 oldalt ahol nehezen lehet kinyomni mert nem lehet hozzáférni rendesen hogykell? pézsével, wc papirral vagy kézzel nyomjam ink? bocs a sok kérdésért :)
2013. szept. 14. 00:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szakemberre bíznám..azért mondhatták hogy zuhanyzás után, mert a meleg gőzben tágulnak ki a pórusok, de az arcgőzölés többet érne. Utána valamilyen pórustisztító-összehúzó tonikkal (pl. Loreal pure pore) kéne áttörölni, és ha nem akarsz megint mitiket, akkor minden nap pórustisztítót kell használni. Alkohollal nem sokat érsz (sörrel főleg nem), mert nem fertőtleníteni, hanem kitisztítani kell a pórusokat.
2013. szept. 14. 00:39
 2/2 A kérdező kommentje:
jójó, nemis sörre gondoltam, arcszesz vagy kékszesz (orvosi alkohol, vagy mi, nálunk erdélyben simán kékszesz)
2013. szept. 14. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!