Mivel tüntethetem el a szem alatti karikákat?
Figyelt kérdés
Nagyon karikás a szemem már kiskorom óta, de csak nekem a családban. Az orvos szerint semmi gondom nincs, aránylag egészségesen étkezem és amikor csak tudok, sportolok valamit. (Heti háromszor általában.) Az alvás nem segít, a pakolások alig használnak. Sminket nem szeretek használni, mert szárítja a bőröm és nagyon csúnyán néz ki, mert van néhány apróbb ránc a szemem alatt. Van valamim tényleg jó pakolás/smink?2013. szept. 12. 20:51
1/3 anonim válasza:
Korrektor? Én sem vagyok az az agyonsminkelős, de mindennap teszek fel korrektort, szempillaspirált és ajakápolót. Ajánlom esetleg neked is. :) Hogy végelegesen hogy tudod eltüntetni a karikákat, fogalmam sincs, én már a teafiltert is próbáltam, de nem igazán jött össze... Ha megvan a megoldás, azonnal értesíts! :D
2/3 anonim válasza:
korrektor pedig, az a legjobb
ne olcsó kis drogériás vackot vegyél, és nem fog szárítani, meg begyúlni
pl. Art Deconak van egy jó ki ecsetes kicsavarós krémkorrektora
3/3 anonim válasza:
Este mielőtt elalszol egy szemgéllel masszírozd át körkörösen,így kipihentebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!