Egy héten hányszor lehet arc maszkot tenni?
Rajta kéne lennie az arcmaszkon,hogy hányszor javasolt. Amit én használok azt hetente maximum 1-er lehet,de szerintem a legtöbb maszkot heti egyszer szokták javasolni.
De már annyi féle maszk van,hogy a fene se tudja:) Ha nagyon szárítja az arcod akkor ne használd egy héten többszőr.
Nem tudom hogy milyenre gondoltál de: lehúzható/letörlős boltira rá van írva h max heti 2xer vagy 3xor, a bőr radírokkal is hasonló a helyzet. Amit otthon kutyulsz a konyhába sztem használhatod többször is (csak teljesen fölösleges.
Ami fontos inkább h rendszeresen mosd le a sminked és tisztítsd minnél gyakrabban a bőröd, mert a maszkok nem tüntetik le a patikat és a mitesszert. Használj inkább bőrradírt, hidratálj rendszeresen és étkezz egészségesen hogy szebb legyen a bőröd.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!