Sűrün pattansásos vagy miteszeres a felkarom a vállamtól a könyökömig. Nagyon zavar mi lehet ez mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
állandóan jelen van és nagyon kellemetlen ha bárki megfogja a vállam és érzi h pattanásos és kis piros izék vannak rajta! SEGÍTSETEK mit tegyek?2009. nov. 3. 20:21
1/5 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. Ő majd segít neked ebben. Egyébként nekem is dettó ilyen, én reggel 8-ra megyek:)
2/5 anonim válasza:
Csak annyit tudsz tenni, hogy elmész gyógykozmetikushoz és testkezelést kérsz, vagy ha esetleg az arcod is olyan, akor kitisztitatod és elmulik vele a többi testrészeden is. Nekem ez vált be.Egysincs mostmár.Ja és semmilyen pakolást vagy ilyesmit ne használj rá mert rosszabodni fog!!(tapasztalat) és zuhanyzáskor meleg -hideg-meleg -hideg ,igy váltakoztasd és meglatod ezáltal jobb lesz a vérkeringésed is + feszesebb lesz a dekoltázsodon a bőr vagy ahol épp kivagy pattogva.És testápolobol a bioderma a legjobb. Szoval egy gyogykozmetikus.Bocsi a regényért,remélem segitettem,szia!!
3/5 A kérdező kommentje:
olajs testpermet sem tesz jót neki?
2009. nov. 4. 19:07
4/5 anonim válasza:
Az olajos testpermet pont nem tesz neki jót.. Szerintem inkább nőgyógyász tudna segíteni, valószínűleg hormonális a probléma.
5/5 A kérdező kommentje:
csak mintha azt látnám h az segít... sokan azt mondják h száraz és az a baj
2009. nov. 5. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!