Hogy szőkítsem a hajam?
Kicsivel váll alattig érő göndör hajam van. Áprilistól nyár végéig sötétbarna voltam, aztán meggondoltam magam, és befestettük szőke festékkel, de csak a lenövés lett világos barna, most a felső része világosabb mint alul, olyan mint az ombre. Azt szeretném megtudni, hogy a mostani barna hajamból hogy lehetne ilyen szőke hajat csinálni? [link]
Hidrogén kell hozzá? Meg szőkítőpor? És hogy használjam? Első alkalomra sikerül?
Azért egy ilyen vegyszeres beavatkozás nem egyszerű ám, és nem véletlen, hogy a fodrászok közül sem tudja mindenki - mert nehéz...
Meg kell szabadulni a festéktől, ami most a hajadon van. Ha otthon kened be a szőkítővel, akkor nagy valószínűséggel a gyakorlatlanság, tapasztalatlanság és hozzá nem értés miatt foltos lesz az eredmény, ami viszont még a hozzáértő fodrásznak is nagyon nagy kihívás helyrehozás szempontjából. Én is azt mondom, menj el olyanhoz, akiről sok jót hallottál, ne tedd tönkre a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!