Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek? A hajam VÉGLEG...

Mit tegyek? A hajam VÉGLEG tönkrement?

Figyelt kérdés
A hajam régebben nagyon dús volt.Mostanában volt olyan hogy szinte minden nap hajatmostam most nagyon korpás zsíros és nem dús pedig hajdúsító samponokkal mosom és már csak hetente.
2009. nov. 3. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
ne mosd minden nap. nekem akkor zsírosodik ha gyakran mosom, mikor hetente egyszer max kétszer mosom akkor semmi gond nincs vele. tudom nehéz kibírni de ha egyszer kibírod utána már nem lesz annyira zsíros.
2009. nov. 3. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Vágasd le rövidre attól majd újra megdúsul. És hanyagold a kondicionáló, dúsító vackokat, tele vannak vegyszerrel, többet ártanak mint használnak. Kezeld házi pakolásokkal pl ricinus/tojássárgája pakolással és ne vasald, festesd... stb.
2009. nov. 3. 13:12
 3/6 A kérdező kommentje:

A hajam vállig ér. :) köszi a válaszokat.

am a tojássárgája pakolás bimől áll?

2009. nov. 3. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
*miből
2009. nov. 3. 13:30
 5/6 anonim válasza:
szerintem semmi képpen sem vágd le a hajad,az sosem megoldás.Ha tönkre van,az nem csak a külső hatások miatt van,hanem belül sincs minden rendben.Szerezz be egy pár vitamint,már lehet kapni egész jó árban és ha rendszeresen szeded,segítenek.Ugyan ebben a helyzetben voltam,soxor mostam,hamar zsírosodott,iszonyat töredezett volt az egész.Elég hosszú ideig tartott amíg rendbe jött,de már egészséges és elég gyorsan nő.Az nem árt,ha havonta felfrissíted a hajad egy hjvágással,de szerintem semmi képp sem legyen több pár mm-től.Általában a samponok nagyon intenzívek és igénybe veszik a hajat és ha hozzá szokik,mindig erősebb kell.Én egy ideje csak baba samponokat használok -ezek gengédek a hajhoz- és minden alkalommal pakolást teszek rá.Ajánlom a glis kur termékeket,abból is ha van lehetőséged németet szerezz be,sokkaljobb minőségűek,mint a magyar.De gliskur sampont semmi képpen sem vegyél,elnehezíti és zsírossá teszi a hajat.Próbáld minél kevesebbszer simítani,vagy sütni (és mosni :S).Minden mosás után fújd be a hajvégeid gliss kur hajvégápoló spray-vel.Ha ezt mind kitartóan csinálod,rendbe jön a hajad (szerintem).
2009. nov. 5. 01:17
 6/6 A kérdező kommentje:
kkööszi a hasznos tippeket!!!!:)
2009. nov. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!