Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok! Szőkíthetem a...

Fodrászok! Szőkíthetem a hajam allergiásan?

Figyelt kérdés

tegyük fel van egy hajfestékre,szőkítőre érzékeny,allergiás ember.

bemelíroztathatja a haját szőkére,vagy az is okozhat allergiás reakciót? végülis nem ér a fejbőréhez.

2013. szept. 8. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
persze nyugodtam, akár az egész testedet is végig kenheted oxival........ most ezt még komolyan kérdezni kell? te is tudod, hogy allergiás vagy rá, akkor minek játszol?
2013. szept. 8. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
A melírozáskor nem ér a fejbőrhöz az anyag. Viszont lemosáskor már igen, úgyhogy te tudod, mennyire vagy rá allergiás, milyen erős tüneteket okoz? Lehet, hogy más, természetes módszert kellene megpróbálnod.
2013. szept. 8. 19:10
 3/8 A kérdező kommentje:

nem vagyok az(legopogom)

csak hallom hogy elég sok ember érzékeny erre,egyik barátnőm is szeretné melíroztatni a haját de parázik tőle hogy mivan ha allergiás majd a szőkítőre vagy festékre(fodrász meg nem teszteli le előtte tudtommal).

érdemes lenne megpróbálnia a melírt? súlyos allergiát csak nem válthat ki ha lemosáskor picit rámegy a bőrre.

2013. szept. 8. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
persze, mostmár a barátnőd..
2013. szept. 8. 19:45
 5/8 A kérdező kommentje:

"tegyük fel van egy hajfestékre,szőkítőre érzékeny,allergiás ember. "

itt se írtam hogy én vagyok :)

2013. szept. 8. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
A kérdésed így szól: "szőkíthetem a hajam allergiásan?"
2013. szept. 12. 15:58
 7/8 A kérdező kommentje:
elnézést kérek mindenkitől hogy nem azt írtam hogy a barátnőm szőkítheti-e a haját allergiásan,a k***a anyumat.
2013. szept. 12. 16:01
 8/8 anonim válasza:

1. Ne gyerekeskedjetek.

2. Ha nemtudod hogy az illető allergiás-e a fodrászok szoktak tesztet csinálni a karon vagy fül mögött a bőrön amiből kiderül.Ha allergiás akkor nemtudom hogy lehet-e melírt megoldani vagy épp milyet, de például ombrés hajat tudnak csinálni.

2013. okt. 11. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!