Világosszőkéből sötétbarna?
Figyelt kérdés
Eredetileg szőkésbarna hajam volt.Fél éve nagyon világos szőkére festettem...de egyáltalán nem szeretem.sötétbarna hajat szeretnék. Nem tudnátok esetleg hajfestéket ajánlani ami első festés után világosszőkéből sötétbarna hajat csinál?2013. szept. 8. 12:50
1/7 anonim válasza:
szerintem a középszőke elég sötétre fogja majd be :)
2/7 anonim válasza:
válassz sötétszőkét én is így vagyok először középszőke most meg sötétszőke :) és sötét !!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
de én SÖTÉTBARNA hajat szeretnék... :)
2013. szept. 8. 17:01
4/7 anonim válasza:
akkor vállasz középbarnát vagy valamilyen világosabb szint a sötétbarnától mert amire te gondolsz oké befested vele de pl a sötétszőke az világosbarnának számít:)mert annyival sötétebb szóval gondold meg mert könnyen csinálhat a sötétbarna hajfesték FEKETE hajszínt mindig világosabbat kell venni egy árnyalattal ha meg úgy látod hogy ez még világos akkor teheted meg azt a lépést hogy sötétebbet vegyél rá és az se jó ha hirtelen fested be a szőkét mivel le fogja magát dobni kell pár festés mire elhagyod a szőke hajat mert át fog ütni , de annyira nem vészes tapasztalatból mondom!
5/7 A kérdező kommentje:
rendben,köszi :) akk esélytelen,hogy első festésre barna lesz szőkéből ?
2013. szept. 9. 16:27
6/7 anonim válasza:
dehogy is esélytelen meglepődsz majd olyan furcsa lesz a szőke után barna lesz ha barnát teszel rá ajánlom mondom a sötétszőkét olyan majdnem mint a barna csak mosod mosod és a szőke mivel alatta sokkal világosabb igy időbel át fog ütni azért kell legalább mégegyszer átfesteni egyébként nem feltünő :)
7/7 anonim válasza:
Lehet szőkéből sötétbarnát csinálni. Nekem is világosszőkére volt festve az alapból sötétszőke hajam és sötét barnára festettem és sötétbarna lett, csak annyi, hogy két hét múlva ledobta és újra kellet festeni de utána már beállt a színe. Viszont a következő festésnél világosabb vagy középbarnánál ne rakj rá sötétebbet mert fekete lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!