Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizura állna jol nekem?

Milyen frizura állna jol nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves vagyok és nagyon ritka a hajam, ezért minden nap befonom, hogy hullámos legyen de nem nagyon illik. Meguntam már, hogy minden nap fonjan mert ha már kimennek belőle a hullámok akkor a hajam bezsírosodik és összeesik főleg télen és így nagyon szarul nézek ki. Mindennep muszáj lakkoznom. Vállig ér a hajam ha nincs befonva akkor olyan mintha ˝nem is lenne hajam˝. Szeretnék elmenni fodrászhoz és nem tudom milyen frizura állna nekem jol. Amúgy fokozatosan van nyírva a hajam Szőkésbarna a hajam . Hallottam már a tépett frizurárol nem tudom ez még divatos? Nem tudtok valamilyen frizurát nekem ajánlani, hogy az valahogyan álljon ha még ilyen ritka is a hajam? Kérlek segítsetek! Légyszi!

2013. szept. 7. 18:42
 1/2 anonim válasza:
Ha elmész fodrászhoz, ő majd fog ajánlani neked frizurát, ez az ő dolga, ő ért hozzá. Legalábbis eddig akárhány fodrásznál jártam így volt. Kitalálta, hogy mi lenne a jó, elmondta nekem, beleegyeztem, megcsinálta és kész. És így vaktában én nem merték ajánlani semmit, attól is függ, hogy mi állna jól neked, hogy pl. milyen az arcformád.
2013. szept. 8. 12:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Amúgy hosszúkás az arcformám
2013. szept. 8. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!