Mi a véleményetek a Balea samponról?
Asszem tavaly nyáron volt egy limitált kiadású málnás, azt nagyon szerettem, 3-4-et elhasználtam. A hagyományos flakonos volt, nem tubusos. A tubusosak közül megvettem a koffeinest, mert annyira dicsérték. Nekem nagyon szárítja a hajam, és ahogy elkezdtem használni hullani kezdett. Nem száz százalék, hogy a sampontól, de nem merem használni azóta (és nagyjából elmúlt a hajhullás). Szerintem majd egy másikat kipróbálok, az Oil Repairt vagy a barna hajra valót. A Niveától a Diamond Glosst szeretem nagyon, szerintem az is nagyjából olyan, mint a Balea málnás volt.
Tényleg nehéz kimosni a ricinust, én is próbáltam. 2x samponozva ki szokott jönni, viszont nekem a sok sampontól nagyon kiszáradt a hajam, a ricinustól meg hullott, nem is nőtt gyorsabban, szóval én feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!