Mit csináljak hogy ne fájjon annyira az epilálás?
Figyelt kérdés
Lábon még elég tűrhető, de hónaljon nem bírom ki. Mit tegyek hogy ne fájjon annyira?2013. szept. 6. 18:32
1/2 anonim válasza:
Áztasd ki előtte, hintőporozd be, majd jól feszítsd ki a bőrt. Hidd el, csak az elején fáj. Én évek óta epilálom ott és már meg sem érzem, pedig az elején könnybe lábadt a szemem, meg vérzett is és fél órába telt, mire túl voltam rajta. Hozzászokik majd a bőröd ott és sitty-sutty le tudod majd te is fél perc alatt szedni a későbbiekben.
2/2 anonim válasza:
Én is annyit tudok mondani mint az előttem szóló, idén nyáron volt két éve, hogy gyantázom/epilálom, mostanra emg se érzem. A legrosszabb, hogy sokáig tart, ha alaposan akarom, de már nem olyan rossz, alapból a magasabb fokozaton kezdem, hogy hamarabb végezzek. Persze, fáj, de már nem annyira, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!