Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tele van foltokkal a hátam, a...

Tele van foltokkal a hátam, a pattanások helyei látszanak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy helyes srác,aki hivott strandolni,de nem merek menni,mert tiszta folt vagyok.Tudom,én is hibás vagyok mert folyton nyomkodom meg kaparom a bőröm,de nem tudok róla leszokni! Segitsetek! Hogyan lehetne ezeket eltüntetni hogy jól nézzek ki a strandon bikiniben? (egyébként jócskán tul vagyok a kamaszkoron,nem tudom mért jönnek ki állandóan ezek a pattanások...)
2008. júl. 2. 12:25
 1/6 anonim válasza:
51%
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz!De az lenne a jó,mikor mész a strandra talán a barnítókrém kicsit segít...próbáld meg.
2008. júl. 2. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Szia.Menj el néhányszor bronziba.Nekem szépen bebarnultak a foltjaim.Nekem is csúnya volt, de a szoli, meg a kerti munkák során szépen lebarnultam, és nyoma sincs.
2008. júl. 2. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Óvatosan a szolival mert a gyulladások pigmentálódhatnak és nagyon csúnyák lesznek hosszú időn keresztül. Hetente radírozd le. Javaslom esetleg a kozmetikai kezelést ( pl. mikrodermabráziót - szép eredményeket lehet vele elérni).
2008. júl. 7. 13:05
 4/6 anonim válasza:
Hogy a fenébe tudtad a hátadon kinyomkodni a pattanásokat?
2009. nov. 13. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:

tudod hosszú karjaim vannak...:D :D

vannak a háton olyan részek,amiket ki lehet nyomni,nyilván nem a hátam közepéről beszélek. És nem két kézzel nyomom,hanem csak eggyel.

2009. nov. 15. 16:07
 6/6 anonim válasza:
ba*zki én se birok leszokni róla :D De azok idővel eltünnek..Nekem meg a fenekemen vannak ott a helyei:S az nagyongáz
2010. máj. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!