Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy olyan problémám hogy...

Van egy olyan problémám hogy piros az orrom de miért nem tudom, van mikor alapozot teszek rá kicsit hogy ne legyen olyan piros de akkor is látszik?

Figyelt kérdés
kennem sok krémel is szapanal is mosom az arcom nem tudom mit tegyek? Van mikor pihentetem ezt a dolgot és semmi kinek milyen öttlete van házi praktikák is jöhetnek 18/F

2013. szept. 3. 15:41
 1/5 Deliverance ***** válasza:
Be is van gyulladva, vagy csak simán piros? Ha gyulladás, akkor próbáld meg a kamillás borogatást, ha a második, akkor pedig keress egy erős korrektort a drogériában. Más most nem jut eszembe.. :|
2013. szept. 3. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem gyulladt nem fűj semmi már jó ideje ilyen csak most már nagyon zavar az lesz akkor köszönöm milyen árba vannak ezek? És mindegy milyen termék ?
2013. szept. 3. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne igyál annyit! ;)
2013. szept. 3. 17:16
 4/5 Deliverance ***** válasza:
Nem mindegy, hogy milyen, de az essence-nek vannak jó korrektorai, azt hiszem 700 Ft körüli árral. :)
2013. szept. 3. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm testépitö vagyok alkohol ellenség!! :D
2013. szept. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!