Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell kontyot csinálni?...

Hogy kell kontyot csinálni? Link, videó, vagy egyéb?

Figyelt kérdés
holnapra szeretnék egy jó és biztos hajat csinálni!Köszi!

2013. szept. 3. 15:13
 1/5 anonim válasza:
Hát beírod youtubera h Carli Bybel, Lilith Moon,bebexo,Luxy Hair vagy Foxy locks és ezeknek a csajoknak van egy csomó ilyen hajkészítő videójuk :) Egyébként vannak ezek a hajfánkok is és azzal is tök jó kongyokat lehet csinálni :)
2013. szept. 3. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
[link] ez konnyű és egyszerű :DD
2013. szept. 3. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köazi nagyon király!
2013. szept. 3. 15:44
 4/5 anonim válasza:
Nézd, ez az én hajam, a hajfánkkal meg tudtam csinálni :) Szerintem jól néz ki, és könnyűis viszonylag :) [link]
2013. szept. 3. 15:59
 5/5 anonim válasza:

Én táncos vagyok, tudok segítsége adni!

Az egész készítési mód:Fogd copfba a hajad, Tupírozd fel jó a laposan! Kell hozzá egy csomaghajháló is, mind a kettő kell a kontyhoz!!!!AZ egyik hálóval csak megadod az alakját és biztosítod kellő hullámcsattal!A 2. hálóval pedig a formáját csinálod meg!(Kell hozzá: zselé, hajlakk).És ennyi!

2013. szept. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!