Miért jó a póthaj?
Arra a típusra gondolok, ami olyan mintha kis rágódarabok lennének ott ahol az eredeti haj véget ér....nagyon bizarr...
Nem kényelmetlen? Mert kinézetre szerintem nem teljes célelérés...
nekem sok póthajas van az ismeretségi körömben, de mivel minőségi a haj és kiváló a fodrász, így csak onnan tudom, hogy az van nekik, hogy mesélték. Ha jó minőségű hajat tetetsz fel, az rengeteget dob a megjelenésen. CSak ugye itt is, mint mindenhol van aki a gagyit választja, ami meg persze tényleg undorítóan fest. Szerintem valaki vagy várja meg, míg elég pénzt gyűjt össze egy jór, mintsen egy gagyival villogjon, mert arról tényleg csak süt, hogy
"mű és olcsó csaj vagyok"
Szerinted látszik, hogy póthaj volt? Szerintem nem nagyon, sokan nem vették észre, akik nem tudták, hogy amúgy rövid hajam volt. Sajnos pont úgy alakult, hogy rövid hajam volt az esküvő előtt, nagyon megbántam, ahogy levágattam, hátmég mikor megkérték a kezem. Nem akartam rövid hajas képeket, ezért rakattam póthajat és nem bántam meg. Persze, tényleg van akinek ronda, de én nem ítélem el, engem is ekeserít, hogy ennyire lassan nő a hajam, már 2 éve vágattam le és még mindig csak váll alá ér, pedig azóta csak a hajvégekből volt vágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!