Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajforma kérdésben kérném a...

Hajforma kérdésben kérném a segítségeteket! Melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés
Hosszú, barna hajam van, ami alapból hullámos, de sokszor kivasalom és úgy is tök szép. Tegnap vágattam a végéből 4cm-t mert elvékonyodott, töredezett volt. Tépés nélkül vágattam, ami úgy néz ki, hogy tök egyenesre van a vége levágva, egyformán tömeges a fejem tetején és alul is. Viszont eljátszottam a gondolattal, hogy mégis csak megtépetem a végét. (viszont akkor jobban látszott rajta a töredezettség, elvékonyodottság, mert anno már tépett is volt.) Azért gondolkodom a tépetten, mert jobban néz ki amíg nem törik, és vagányabb is (szerintem). Mit csináljak? Ötletek? Ha tudtok linkelhettek is! Köszönöm!
2009. nov. 1. 16:32
 1/3 A kérdező kommentje:

Ez a tépett végű: [link]

Ez pedig olyan mint az enyém, csak az enyém hosszabb: [link]

2009. nov. 1. 16:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi nem hosszabb, kicsivel rövidebb mint a 2. képen lévő haj! :)
2009. nov. 1. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem nyugidtan tépesdmeg:)
2009. nov. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!