Szülés óta nagyon csúnya a böröm. Mivel hozhatom rendbe?
Figyelt kérdés
8 hónapja szültem azóta pattanásos és foltos az arcom.Eleinte azt mondták a hormonok miatt és majd helyre áll.Meddig várjam még a rendeződést? Tudtok valamit ajánlani hogy jobb legyen?2008. júl. 1. 20:03
1/1 anonim válasza:
a pigmentfoltok azok tényleg a hormonok miatt keletkeztek az arcodon,azokat csak halványitani lehet pl.citromlével ,meg egyéb halványitó krémekkel. A patikkal sztem menj el kozmetikushoz,ő kinyomkod,meg szedjél B és H vitaminokat,illetve nem ártana bőrgyógyászhoz is elmenni mert ha eddig nem voltál patis,akkor tuti a felborult hormonok miatt van ez is. Csak akkor kezeld a bőröd zsiros bőrre való kencékkel ha valóban az,ha viszont száraz alapból,és patis,hát,az bonyolultabb eset.sztem mindenképp fordulj szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!