Szerintetek nagoyn csúnya a hajam? KÉP rólam lent
2013. aug. 29. 15:20
11/22 anonim válasza:
Így nem lehet normálisan látni, nagyon rossz a kép...
a vége eléggé elvan szálkásodva, ha jót akarsz magadnak állj le a festéssel, meg a hajvasalással.
13/22 anonim válasza:
Egészségtelen, ezáltal csúnya.
14/22 A kérdező kommentje:
De fél évente vágatom a végét, 3 havonta festem be..
Hajszárítót, hajvasalót nem használok
hajpakolást szoktam rátenni tojás sárgáját sörrel + alma ecetet..
iszonyat lassan nő a hajam és hátul sokkal hosszabb mint elől
2013. aug. 29. 15:37
15/22 A kérdező kommentje:
+herbál hajvég ápolót is használok......
2013. aug. 29. 15:41
16/22 anonim válasza:
Tönkreteszi a festék sajnos. Egyébként ajánlom a kókuszolajat, az én hajammal csodát tett.
17/22 A kérdező kommentje:
hol lehet kapni olyat?:) köszi
2013. aug. 29. 15:46
18/22 anonim válasza:
Én meg LORÉAL-os hajpuhító sampont ajánlok, hihetetlen selymessé teszi a hajad, puhává, és fényessé. Nekem bevált.
19/22 anonim válasza:
Nekem is vékonyszálú hajam van, a vegyszeres szarságok csak rontottak rajta. Én biosampont használok, alverde balzsamot, és az említett kókuszolajat. Egyébként bioboltban, herbáriában lehet kapni.
20/22 anonim válasza:
olyan minta póthajad lenne, nincs összevágva fokozatosra a hajad, nagy különbség van a középső és a szélső rész között, a szélén hirtelen rövid a hajad, fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!