Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az igaz hogyha szexelek akkor...

Az igaz hogyha szexelek akkor nem lesznek pattanásaim?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem :)

Ha ez igaz lenne, akkor az alapján amit időnként a tükörben látok, igencsak szűz vagyok. Ami már csak azért is ciki, mert akkor nem tudom, kiszülte a mellettem gügyögő csöppséget. ;)

2013. aug. 29. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:

nem. nem igaz -.-' :D

már kérdezték párszor ezen az oldalon, de nagyon hülyeség szerintem. jó pár barátnőm korán kezdte a szexuális életét és mégis csupa pattanásosak voltak pár évig, az egyik még a mai napig is szenved ezzel(21 évesen).

2013. aug. 29. 11:20
 3/7 anonim válasza:
nekem egy baratnom nagyon pattanasos!es volt orvosnal es azt mondtak neki hogy hormonalis zavara van mert 27eves es meg szuz!=)))
2013. aug. 29. 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet kezelni akkor a pattanást?
2013. aug. 29. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnál tisztítással.
2013. aug. 29. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem igaz... Jelenleg nincs barátom, de 4 évig voltunk együtt, feltűnően jó volt az életünk, a pattik mégsem múltak el:D
2013. aug. 29. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Max. esetleg akkor, ha neked a stressztől jönnek ki, mert a szex elég jól tudja csökkenteni a stresszt... :D De csak ezért ne kezdj szexuális életet!
2013. aug. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!