Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen jó hajvégápolókat...

Milyen jó hajvégápolókat használtok/ismertek? Nem akarom, hogy törjön a hajam vége.

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 23:01
 1/4 Deliverance ***** válasza:
Én ricinusolajat használok az egész hajamra, fényes és egészséges lesz tőle. (És elvileg gyorsabban is nő.)
2013. aug. 28. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, én is használok a szempillámra, de valahogy nem szeretném a hajamra kenni. :)

Te hogy használod?

2013. aug. 29. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Már sok hajvégápolót próbáltam, igazából szerintem nincs nagy különbség köztük. Most épp a Balea Oil Repairt használom, ez a legolcsóbb, olaj is van benne a szilikon mellett. A 3300 Ft-os Gliss kur se tud semmivel sem többet, a Baleában több is van (100 ml), és 1200 Ft körül van az ára. 4 hónapja nem volt vágva a hajamból, és nincs egy törött hajszálam se, pedig fenékig érő hajam van. Igaz balzsamot meg sprayt is használok.
2013. aug. 29. 11:02
 4/4 Deliverance ***** válasza:

Kicsit megmelegítem mikróban az olajat. Vizes fésűvel átfésülöm a hajam, és kézzel rákenem a trutyit (de lehet szárazra is) és rajtahagyom pár órán át. Utána hajat mosok kétszer, mert kicsit nehezen jön ki belőle. Szerintem jobb, mint a boltokban kapható "csodaszerek", és az ára is kedvezőbb.

Annyi, hogyha zsírosodó hajad van, ne kend a fejbőrödre. :)

2013. aug. 30. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!