Mit csináljak a mitesszereimmel? Kozmetikus kilőve, nem tudok elmenni hozzá.
Figyelt kérdés
Az arcomon vannak, és itthoni praktikára gondoltam, hogy felpuhuljanak, és kinyomjam őket, hogyan? HELP2013. aug. 28. 20:01
1/7 anonim válasza:
próbáld ki hogy 10 napig nem eszel lisztet és tejet és nézd meg jobb lesz-e (azt ugye mondani se kell hogy chips csoki stb-t se)
2/7 anonim válasza:
Lehet csinálni zselatin + tejből mitesszer tapaszt. Nagyon jó. Amúgy gőzöléssel tágulnak a pórusok és utána érdemes bármit is kezdeni a bőrrel.
3/7 A kérdező kommentje:
Gőzölést hogy csináljam?
2013. aug. 29. 15:07
4/7 anonim válasza:
fürödj forró vízben és felszáll a gőz
5/7 anonim válasza:
először is radírozd le az arcod, bár ezt egy hétnél gyakrabban ne csináld. aztán gőzölj- forralj vizet egy lábosban és hajolj bele a gőzbe 5-7 percen át. érdemes egy kis kamillát is tenni a vízbe
ezután egy zsepit vagy egy tiszta gézszerű anyagdarabot tartva az ujjaid között nyomkodd ki őket (ne legyen hosszú a körmöd mert felsérted a bőrt és sebes lesz)
ezután mindenképp fertőtleníts tonikkal, vagy ami szerintem még jobb és természetes az a teafa olaj.
végezetül tegyél fel egy kis hidratálót. a kozmetikusnál is ez nagyjából a dolog menete, érdemes ezeket a lépéseket mind betartani
6/7 A kérdező kommentje:
nagyonnagyon koszonom!!!! halam uldozni fog
2013. aug. 29. 23:20
7/7 anonim válasza:
:)) örülök hogy segítettem, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!