Szolarium utan 2 nappal foltos lesz a borom. Mitol lehet?
Figyelt kérdés
21 eves lany vagyok. Regebben jartam bioszolariumba es akkoriban semmi borelvaltozas nem tortent azon kivul hogy kicsit szeplosebb lettem ami nem zavar. Mindig hasznaltam kremet, most egy masik szalonba jarok es itt megasun szoli van...eszrevettem hogy szepen lebarnulok aznap, de masnap apro feheres folt jelent meg a hatamon,aztan figyelgettem..megint elmentem szoliba es ujra kijott ketto...mintha ott nem barnulnek lenne, vagy legalabbis olyan mint amikor foltos leszel napozas utan. Arcomon is van es eleg halvany de engem zavar hogy masnak olyan jo bore van hogy szep barna lesz nekem meg ilyen problemas az egesz.Mondjuk vannak taplalkozasi zavaraim is , de nem hiszem h ez okozna. Eldontottem hogy nem megyek egy darabig....mert ha kicsit fakul a szinem talan eltunnek ezek a zavaro foltok. Ti tapasztaltatok mar hasonlot?2009. okt. 31. 15:37
1/6 anonim válasza:
Napallergia. Ebből lesz a bőrrák... A legjobban akkor járnál, ha egy életre elfelejtenéd a szoláriumot, láthatólag nem bírja a bőröd.
2/6 anonim válasza:
A bőröd így sikít, hogy "Neeee, könyörgöm, csak a szolit neee!!!".
3/6 anonim válasza:
Kell egy melanoma vagy borrak?Amugy mi az a bioszolarium?Ez egy egetvero baromsag!!
4/6 anonim válasza:
Vagy akár bőrgomba is lehet.Az egyik barátnőmnek ugyanez volt, hogy foltokba nem barnult le, elment bőrgyógyászhoz, és azt mondták neki, hogy bőrgomba.
Kapott rá valami kenőcsöt, vagy tabit, már nem tudom, és szépen elmúlt neki.
Azért ajánlanám, hogy menj el bőrgyógyászhoz, mert akár ez előttem szólok felsorolt egészségügyi bajai közül is lehet akármelyik.Ez nem játék!
5/6 anonim válasza:
A szolárium sugárzik, Csernobiltól ugyan nem lehetsz barna de ha odautazol gyorsabban hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!