Nektek bevált Takács Nóra cukorgyantája?
Én kipróbáltam.
Ez tényleg olyan dolog, hogy eleinte nem megy az embernek, rá kell érezni.
Nekem bevált.
Viszont maradok az epilátornál, mivel utána tiszta ragacs vagyok, tehát ha sietek valahová akkor nem ajánlatos. (ugyan ez a bajom a rendes gyantával is. Az viszont tény ,hogy ezt könnyebb eltávolítani a bőrről mint a rendes gyantát, de valahogy akkor sem szeretem hogy utána ragad az egész kezem , nem tudok megfogni semmit, mehetek fürdeni utána... szóval ilyen szempontból macerás)
Meg mire kiáztatom az edényből a gyantát (amiben főztem) azt is úgy utálom ... :)
Egyébként ezektől eltekintve , ha valaki nem szeretne pl epilátorra költeni akkor egy jó megoldás lehet.
Úgy érdemes, hogy ha már rájöttél az elkészítésének titkára (szintén erre is rá kell érezni) akkor egyszerre többet legyártani, majd használat előtt berakni 15 másodpercre a mikróba és használhatod is.
Nekem mindig van itthon előre legyártva,mivel már jártam úgy , hogy elment az áram vagy 2 órán keresztül (természetesen pont mikor készülnöm kellett volna) és hát epilátort nem tudtam használni a szörtelenítéshez, és ekkor ez a gyanta mentette meg a helyzetem. :)
Remélem tudtam segíteni.
Üzletbe kapható a hozzávaló lehúzócsík.
Anyagot is lehet rányomni a bekent felületre és lerántani.
Mik azok a " rongyok " ami erre jó vászon, de mi legyen az?
Angin, farmer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!