Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne eltüntetni?...

Hogyan lehetne eltüntetni? Ugyebár vannak ezek az undorító hízási csíkok.

Figyelt kérdés

Na most én 17 éves vagyok és még a vádlimon is észrevettem pár csíkot. Összesen 50 kiló vagyok, és igazából engem nagyon zavar ez a dolog. Legfőképpen a melleimen...

Mit lehetne ezekkel csinálni? :S

2009. okt. 31. 01:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tűnnek el, majd kifehérednek, az egy kicsit gusztább...
2009. okt. 31. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezeket a csíkokat nem lehet eltünteni, csak kifehérednek...

De vigyázz mert hogyha ezek leégnek napon, akkor az egész bőrödet tönkreteszed...

2009. nov. 1. 02:03
 3/5 anonim ***** válasza:

vannak krémek, amik halványítják, és állítólag a bérescsepp is nagyon jó rá, de eltűntetni nem lehet teljesen, laglábbis ilyen házi módszerekkel.

Elvileg van egy ultrahangos vagy valami hasonló testkezelés, eléggé drága, de azzal kb 80%-ban el lehet tüntetni, szerintem plasztikai sebészt kérdezz meg. ha nagyon-nagyon zavar, akkor ez a végső megoldás...

22/L

2009. nov. 1. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

A csíkok a kötöszövet szakadása miatt jönnek létre eltüntetni nem lehet

A terhességi csík elnevezés voltaképp félrevezető, striák már a tinédzserkorban is kialakulhatnak hirtelen növekedés vagy a hormonok szeszélyes játéka következtében.

A striákat végleg elmulasztani szinte lehetetlen, de csökkenteni lehet a vizuális hatást. Mint szakértőnktől megtudtuk, nem kell mást tenni, mint rugalmasítani a bőrt.

A stria voltaképp ugyanis a bőr kötőszövetének a szakadása. A kollagén és elasztin rostok sérülnek a bőrben, ezeket kell regenerálni és folyamatosan rugalmasan tartani – tudtuk meg kozmetikai tanácsadónktól, Harangvölgyi Annától.

A csíkok, vagyis striák kétféleképpen alakulhat ki tinédzserkorban: hízással vagy azzal, hogy hirtelen növésnek indul a tinédzser (utóbbi esetben a hormonok is hozzájárulhatnak a striák kialakulásához, az ekkor szerzett csíkok egy része azonban később eltűnhet).

2009. nov. 3. 07:30
 5/5 anonim válasza:
Én is ettől szenvedek férfi létemre, de nem igazán van kenőcsön kívül más lehetőség. Műtétre pénzem sincs és nem is hiszek benne. :(
2010. szept. 26. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!