Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy tartós...

Mit csináljak hogy tartós illata legyen a hajamnak?

Figyelt kérdés
ha kimosom a hajamat rá 1 napra már elmúlik az illata és kissé korpásodik is elmondanátok hogy ti mit használtok hogy tartós illata legyen a hajatoknak és milyen gyakran mostok hajat?

#haj #korpa #hajomás
2013. aug. 27. 11:09
 1/2 anonim válasza:
Szia:) Hát ha korpásodik azt javaslom h mikor mosol hajat először egy korpásodás ellenivel mosd át. Utána ( én ezt használom még akár 5 napigérezni az illatát es nagyon finom) Londa professional. Van sampon belole es vizes hajra hab amit bele kell dörzsölni. Ezt nem kell lemosni. De ezt csak fodrászatnál lehet kapni HIDD KIVÁLÓ. NLnejem magyarország 4legjobb fodrásza közül az egyikhez én is járok. Ő mondta :)
2013. aug. 27. 11:27
 2/2 anonim válasza:
Elso voltam. Harom naponta mosok hajat. Ha ugy adodik 2 :) es bics a helyesirasi hibakert :D
2013. aug. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!