Élesztő + arcszesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Pattanásos arcra mennyire ajánlanátok az élesztőt?Most pattanásokra való arcszeszt használok,de nagyon zsíros lesz tőle a bőröm :( Sokan ajánlották nekem az élesztőt + A vitamin szedést.Szerintetek mennyire lenne hatásos,ha az élesztős pakolást és az arcszeszt kombinálnám? Vagy inkább ne?Egyébként most iszok még csalán teát napi 2 bögrével ill. kerülöm az olajos,fűszeres ételeket.2013. aug. 25. 15:08
1/2 anonim válasza:
Az elesztobol tudtom szerint enni kell naponta egy csipetnyit, nem az arcra kenni. Az arcszesztol meg, ha meg zsirosabb lesz a borod akkor hagyd, helyette aloe veraval kend a patikat az leszaritja. A csalantea az jo lesz, es csinald azt, hogy hagyj a pohar aljan valamennyit es azzal torold at az arcodat. Emellett en meg a diofalevel teat hallottam.
Remelem segithettem :)
2/2 A kérdező kommentje:
És melyiket ajánlod? az aloe vera növényt vagy a krémet? :)
2013. aug. 25. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!