Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ombre haj még divatos?

Az ombre haj még divatos?

Figyelt kérdés

2013. aug. 24. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
én most csináltattam egy hete.már nem akkora őrület mint volt,de szerintem ha szeretnél nyugodtan csináltasd meg
2013. aug. 24. 19:41
 2/8 anonim válasza:
divatos vagy sem szerintem undorító:S
2013. aug. 24. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
KIT ÉRDEKEL. szánalmas azért venni/csináltatni valamit mert divatos. a sok szerencsétlen is a terepszínű á mindegy... ennyit tudtok:D
2013. aug. 24. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
MI AZ AZ OMBRE HAJ??? Könyörgöm, most már valaki avasson be.
2013. aug. 24. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább nyárias, de ha meg szeretnéd csináltatni ősszel még belefér.:)
2013. aug. 24. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, divatos, de most már szinte mindenki ilyet szeretne. Ha neked is tetszik csak nyugodtan. Viszont jó emberrel kell csináltatni. Én nem vagyok érte annyira oda, de láttam párat, ami tényleg szép és jól állt a viselőjének, de olyat is ami úgy néz ki mintha lenőtt volna a lány haja.
2013. aug. 24. 21:46
 7/8 anonim válasza:
Ne csak azért akarj ombre hajat csináltatni mert divatos, hanem mert tetszik.. Én például olyan ruhákat is hordok, amik már vagy 5 éve kimentek a divatból.. A szőke haj sem divat, még is azt szeretnék.. Ha neked tetszik, legyen, csináltasd meg, de ha nem, akkor pedig nem éri meg(:
2013. aug. 25. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló! Meddig tartana beírni google-be? :D De nézd csak, megcsináltam neked, csak ide kell kattintanod:

[link]

Egy kis magyarázat: fokozatos átmenet egyik színből a másikba a haj tetejétől az alja felé.

2013. aug. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!