Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csinaljam meg ezt a...

Hogyan csinaljam meg ezt a hajat. Nehez megcsinalni ezt a hajat? Hogyan kell megcsinalni?

Figyelt kérdés

Kuldok kepeket rolla

Hosszu kell legyen a hajam erosen

2013. aug. 23. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
küldd
2013. aug. 23. 23:05
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ez pedig az en hajam

[link]

2013. aug. 23. 23:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Nehez megcsinalni?
2013. aug. 23. 23:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez csak szimplán le van vágva szerintem.
2013. aug. 24. 01:23
 5/9 anonim ***** válasza:
én ilyen hajat vágok a pasimnak,pedig nem vagyok fodrász.Magadnak nem tudod megcsinálni mert lentröl kell ollóval elkezdeni vágni ferdén hogy felfele hosszabodjon.Piramis alakunak mondható.
2013. aug. 24. 17:25
 6/9 A kérdező kommentje:
De a felul a shero nagy kell elgyen a fodraszom azt mondta hogy kell simitani meg minden akkor te is igy nyirod a pasidnak is tetszik ez a haj akkor latom kuldsz egy videot hogyan kell megcsinalni
2013. aug. 24. 21:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Mit mondjak a fodraszomnak hogyan csinalja akkor?
2013. aug. 24. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Vidd el a képet, hogy ilyet akarsz.
2013. aug. 24. 23:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké de kicsi haj ez vagy nagyamit kuldtem marmint nagy kell legyeen azt mondta akinél utoljára nyiratkoztam hogy kell vasalni kell vasalni és nagy kell legyen a hajam?
2013. aug. 25. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!