Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj, és arcpakolást...

Milyen haj, és arcpakolást tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
Gyakran zsírosodik a hajam,és sokszor korpás is,és az arcbőrőm se a legszebb kamaszbőr a világon...
2013. aug. 23. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Az arcodra: buzakorpa, mez, es ha nagyon zsiros a borod akkor csak egy pici olivaolaj. Szep lesz tole a borod. Ja, es egyel kb babszemnyi elesztot. A borod es a hajad is szebb lesz tole. A hajadat nem tudom, de lehet olyan sampont, balzsamot kapni ami kulon, gyorsan zsirosodo hajra van. Remelem segithettem :)
2013. aug. 23. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Elso vagyok! Nem irtam le konkretan, de a buzakorpa, mez es olivaolaj egybe megy, osszekell keverni. Heti 1-2 alkalommal eleg, ha belemasszirozod a borodbe es par percig rajta hagyod.

Az elesztobol meg mindennap azt a kis mennyiseget.

2013. aug. 23. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Arcra nekem a méz a kedvencem, arcradírhoz pedig tegyél hozzá egy kiskanál kristálycukrot.

Hajpakolásként extra szűz olívaolajat vagy 100%-os szűz kókuszolajat használok önmagában. Hajmosások előtt teszem fel a hajamra. Kicsit felmelegítem az olajat, ráteszem a hajamra, majd 1 óra múlva lemosom.

2013. aug. 23. 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönööm a segítséget mindenkinek! :)
2013. aug. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!