Szerintetek szőrtelenítsem a lábam? 18L vagyok. Szőke a szőröm nem is látszik csak lehet érezni ha valaki hozzáér, megsimogatja. Szerintetek ciki és megszabaduljak tőle? Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtöknek ilyen lenne?
Combodnál ne! Lábszárra meg esetleg krémmel inkább, mert a borotvától kemény drót lesz és sötét. Vagy gyanta. Epilátortól nekem mindig benő a szőr, ha sokáig borotválom aztán egyszer csak kitépetem. Igaz, az tartósabb de nagyon viszket utána.
Az enyém smirgli amikor nő, igaz mondja, hogy simán jobb, de mondjuk szeretkezés közben nem látom rajta hogy érdekelné ha csubakka is vagyok, úgyhogy...
szerintem térd alatt mindenképpen! Azt már egy rövidnadrághoz is illik. És ha bejön az epilátor (az elején fájni fog, de meg lehet szokni), akkor az tartósabb, és gyengíti a szőrt, ellentétben a borotvával.
Másrészt ezt a barátodnak kéne tudnia. Addig, ha esetleg nincs, elég, ha a látszó részeket leszeded.
Hozzáteszem, engem nem riasztana el, de rábeszélnélek, hogy tedd meg a kedvemért.
Szerintem lábszárig azért nem ártana. Fényben prímán látszik, hidd el. Meg ha érezni lehet, ha hozzáér valaki... jó esetben azért a pasid majd megsimogatja a lábadat is.
Gyantázd le, ritkán kell és gyengül is még jobban, pár év múlva már lehet tényleg nem kell szőrtelenítened, mert nem lesz mit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!