Aki használ/használt már Herba Vita Hajszeszt, mik a tapasztalatai?
Azt hallottam, hogy növeszti is a hajat. Nem hullik a hajam, csak egy kicsit, ami még normális szerintem. Növeszteni szeretném gyorsabban a hajam, ricinusolajat eddig csak egyszer használtam, de nagyon macerás az egész, zsírosít is - ezért gondoltam, hogy veszek egy ilyen hajszeszt.
Megéri? Tényleg gyorsabban nőhet tőle haj?
Pedig nem mondott hülyeséget.
Én is növesztem a hajamat, de már rengeteg dolgot kipróbáltam.
Viszont fél éve sikerült leszoknom a hajvasalásról, addig lekellett 2x is vágatnom.
Az olajat kimosogattam 3x-4x is és volt, hogy néha benne maradt.
Inkább a macerás olajak helyett használok hajápolókat, hisz' egy év múlva elérem úgyis a kívánt hosszt!:)
És már nem is irigykedem senkire, inkább faggatom a hajáról, amivel lehet én is okosabb leszek. :')
Sokkal jobban van a hajam, hogy nem vasalom fél éve.
És tényleg jobban jártok, ha nehezítitek el olajokkal.
Én Balea Hair Repair Oil Argánolajos Hajvégápolót használok és Baba samponokat.
Sajnos az én hajam a vékonyszálúak közé sorolható, de a drága termékekre nem költök.
Szerintem nyugodjatok meg. :)
Én nagyon hajmániás vagyok, és egyszer mondta az egyik hosszú hajú barátnőm, hogy ez csak haj.
És milyen igaza van!:')
De persze ne felejtsük el ápolni, viszont rástresszelni sem érsemes, mert csak kihullik és nem nő.
A stressz rengeteg dolgot okoz, de ez már egy másik sztory. :)
Szóval rájöttem, hogy 16 évesen nem fogom magam ezen idegesíteni, meghát rengeteg időm van megnöveszteni. :)
Most vettem egy Stella Herba Vita hajszeszt hajhullásra, csakmert néha több szokott kihullani szerintem.
Bocsi a hosszú regényért, de nem okoskodni akartam, csak ez így van velem. :')
Üdv. és sok sikert mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!