SEGÍTSÉG! Mit tegyek az egyre sötétedő szőke hajammal?
Figyelt kérdés
Kiskoromban tejfölszőke ..szinte fehér hajam volt...aztánegyre csak sötétedett és mostmár inkább ilyen gyönyörű aranyszőke..
ezzel csak az a gond,hogy mikor jön az ősz és a tél..a hajtövemnél már a sötétebb szőke hajam kezd nőni mivel azt már nemérte annyi napfény.
Úgy néz ki sajnos mintha lenőne..pedig nem..ilyen színátmenetes..de nekem nagyon nemtetszik.
Van valami praktikátok vagy ötletetek,hogylehetne a hajtövemnél is újra olyan szép aranyszőke?
Sose festettem..a hajam..és ha nem muszáj nem is tervezem
2013. aug. 22. 14:06
1/2 anonim válasza:
Kamilla tea...
Citromos vizzel valo hajoblites..
vagy mezes hajoblites.
2/2 anonim válasza:
citromot próbáltam iszonyatossan kiszárítja és tönkreteszi a hajvégeket én semmilyen ilyen megoldást nem javasolnék viszont vannak olyan shamponok amik rendszeres használattal picit világosítanak a hajon szerintem egy ilyet próbálj ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!