Milyen frizurákat csinálhatok a hajamból? Úgy a nyakam aljáig ér.
Figyelt kérdés
Utálom, mert se nem egyenes, se nem göndör, hanem a legrosszabb hullámos, és ráadásul kevés is, és csak akkor áll valahogy, ha kivasalom, de az meg tönkreteszi. Van ötlet vagy kép, hogy miket csinálhatok belőle? Feltűzni, vagy copf vagy akármi? Nem fodrász által csináltatott hajra gondolok most.2009. okt. 29. 13:39
1/2 anonim válasza:
Gondolom, lány vagy :D Hát, attól függ, hány éves vagy és milyen az arcod. Nekem nagyon kislányos arcom van, ahhoz mennek pl. a két oldalt összekötött copfok :) 19 vagyok, de kinézek vagy 13-nak velük :D
Vagy hagyd szabadon, és fűzz bele gyöngyöket, esetleg kis csatokat tegyél bele!
2/2 anonim válasza:
Az en hajam is ilyen.Amint kivasalom,felora mulva mar megint hullamos lesz ha pl. gyalog megyek suliba es paras a levego.Utalom!! Meg szeretnem noveszteni,de nincs turelmem ,mert egyszeruen addig nem lehet vele mit kezdeni.En altaban elol felcsatolom,es vagy ket copfba kotom,vagy egybe.Ahh nem jo ez igy...Mikor lesz mar legalabb hatam kozepeig ero?!:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!