Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy férfi hogyan távolíthatja...

Egy férfi hogyan távolíthatja el a herék és a végbélnyílás körüli szőrzetet?

Figyelt kérdés

Sokan mondják a borotvát. Ezt sohasem értem, hogy testszőrborotvára mondják vagy az arcra való borotvára. De állítólag a borotva nem jó erre a területre, mert sérüléseket okozhat a bőrredők miatt.

A szőrtelenítő krémről azt mondták, hogy nagyon erős anyagokat tartalmaz és nem ajánlott intim helyen használni, mert ott érzékenyebb a bőr.

Gyantáztatni nem szeretném, mert nem tudom milyen, azt sem hogy hogyan.

Szépségszalonba menni sem szeretnék. Nekem ez elég kellemetlen mások előtt és inkább magamnak szeretném csinálni házilag.

Tudna valaki egy jó módszert javasolni és hozzá egy részletesebb leírást, konkrét termékekkel?

2013. aug. 19. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát. Egyértelműen gyanta. De mondjuk azt magadnak nehéz lesz... Szerintem tuti melegszel, szóval kérd meg a barátod.
2013. aug. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!