Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell hasznalni a...

Hogyan kell hasznalni a garnier pure active exfobrushert?

Figyelt kérdés

olyanokra vagyok kivancsi, hogy egynap hanyszor erdemes hasznalni, vagy hogy hogyan kell..

irjatok rola velemenyeket lecci, hogy nektek bevalt-e .

2013. aug. 18. 20:48
 1/1 anonim válasza:

Szia! :)

15 éves lány vagyok,kicsit zsíros bőrrel.Nekem néha szokott a homlokom pattanásos lenni,legfőképp menzesz előtt.

Ajánlom,mert nekem a homlokomat 2 nap alatt olyan simára,pattanás nélkülivé tette,hogy magam is csodálkoztam! :)

Én reggel (zuhanyzás után) és este (zuhanyzás után) alaposan megmosom az arcom,utána szoktam egy kicsit löttyinteni egy kör alakú vattára belőle (ami nem is igazából vatta,csak nem tudom máshogy leírni:D),és szépen lassan beledolgozom,"átáztatom" vele a homlokomat,orrkörnyékemet. Ezek után a hozzá kapható Garnier pattanástalanító krémet szoktam felkenni,és kész! :) Kerüld a szemkörnyéket! :) Remélem segítettem,szia!

2014. júl. 15. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!