Hogyan lehetséges kezelni, eltüntetni az államról az apró fehér mitesszer szerűségeket?
Figyelt kérdés
Az állam folyton tele van (el se tűnik egyáltalán!) rengeteg fehér mitesszerrel, valamint ilyen apró, kinyomhatatlan bubocskákkal,amik szerintem később át alakulnak fehér mitesszerré,de elég gáz,hogy mindig ott vannak... Ha ráesik a fény,talán akkor a legcsúnyábbak, tiszta göbös az állam...
Kozmetikushoz évekig jártam,kinyomkodta azon mitesszereket,amiket tudott,de az apró, kinyomhatatlan búbocskákkal ő se tudott mit kezdeni és 2 hét után újra gyűltek a kinyomott mitesszerek is...
Bőrgyógyász által felírt gélek halmazát használtam már,sőt rendszeresen tisztítom a bőröm.
Valaki esetleg szenved hasonlótól vagy tudta orvosolni? Jó lenne,ha tudna valaki segítséget nyújtani!
2013. aug. 18. 19:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!