Mivel, hogyan állíthatom meg a hajhullást?
Bőrgyógyászhoz menj (beutaló sem kell), ő csináltat vérvételt (én vittem a házidoki által kértet, de mondta, hogy az neki nem elég).
Leet, hogy valami hiányzik a szervezetedből (cink pl.), mielőtt drága kapszulákat össze-vissza szednél érdemes kivizsgáltatni, ki tudja hogy valami hiányod van vagy hormonális.
Ha most gyógyulsz az anorexiából az azt jelenti, hogy most már eszel is valamit. Szinte biztos, hogy a betegséged miatt hullik a hajad. Mivel tönkre vágtad a szervezeted a rossz/hiányos táplálkozással így nem csoda, hogy a hajad felmondta a szolgálatot. Nekem is nagyon hullott a hajam, nagyon kis vékonyka voltam és borzalmas étkezési szokásaim voltak, semmilyen bolti kencefice meg hajpakolás nem használt a hajhullásom ellen. Tehát mit csináltam? Elkezdtem enni:
- heti 5 tojás
- rengeteg szardíniát
- sok zöldséget és gyümölcsöt minden nap!
- mindenféle magokat és csirkét
- minden nap 8 pohár víz
Emellé ettem napi egy multivitamint és lám rendbe jött a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!