Mi a fenét tudok tenni? 23 vagyok, és genetikailag magas a homlokom. Gyerekként is iszonyúan zavart de most még jobban, az a baj h kétoldalt jön fel, és tényleg mintha kihullott volna, pedig soha, olyan mint Vegeta haja a Dragon Ball ból.
a nagypapámnak is ilyen volt, gyerekként is, láttam képeket, és apámnak is, és nekem is, a másik nagypapám meg még kopasz is volt. mit tudok tenni? hajátültetés kéne, de az 500 ezer lenne erre, és nincs annyim:( dolgozni mehetek,. de idén meg tanulni szerettem volna menni, fősulira.
23f
A hajátültetés majdnem teljes kopaszságnál elég kiábrándító végeredményt nyújt, mivel a teljes fejeden osztják szét azt a kis hajat ami a tarkódon meg oldalt megmarad. Plusz az átültetett haj lassan nő és vékonyabb szálú is.
Akik kopaszodnak, általában azzal kompenzálnak hogy valamilyen arcszőrzetet növesztenek.
Ha azzal erőlködsz hogy a megmaradt hajaddal takard el a kopasz homlokodat, majd később az egész fejtetőt, az csak nevetségessé tesz.
Ha semmiképp nem tudsz megbékélni a kopaszsággal, vannak nagyon jó parókák. Én már csak tudom, mivel parókakészítő vagyok. Senki meg nem mondja hogy nem a te hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!