Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Divat még az ombre haj?

Divat még az ombre haj?

Figyelt kérdés

2013. aug. 16. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Mar nem annyira,egyre tobben leszoljak. De ha egy kicsit extrem pl

kek,rozsaszin,lila vagy ilyesmi az meno :D

2013. aug. 16. 23:31
 2/8 A kérdező kommentje:
csak mert gondoltam valami extravagáns haj jó lenne 17/F
2013. aug. 17. 00:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 17. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Hozzánk, Kalocsára még csak most ért el, az elmúlt hetekben láttam először ombre hajjal lányokat (ahhoz képest én 2 évvel ezelőtt gondolkoztam rajta, de végül elvetettem az ötletet), szóval van, ahol igen.

Gondolom, nagyobb városokban, ahol eddig is népszerű volt, ott nem nagy szám, de nem hiszem, hogy már divatjamúlt lenne.

2013. aug. 17. 11:14
 5/8 anonim válasza:
Te fiu vagy, és ombre hajat szeretnél????
2013. aug. 17. 12:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ombre hajat szeretnék.. világos barna a hajam és szeretném ha mondjuk szőkébe menne át, persze nem platinába csak, hogy olyan érdekes és extrém legyen... a fazonja meg olyan, hogy fel van nyírva rövidre a teteje hosszabb, van amikor balra fésülöm, van amikor jobbra, van amikor hátra..egyenes és hullámos is szokott lenni....de mindenképpen szeretnék valami extrémet amitől különleges leszek és az emberek odafigyelnek rám
2013. aug. 17. 14:04
 7/8 A kérdező kommentje:

és csak a tetején szeretném hogy ombre legyen hátul meg oldalt eredeti maradna, meg nem is lehetne megcsinálni, mivel ott nagyon rövid

egyébként meg szerintem simán lehet omre hajam fiúként is az csak akkor lányos ha hosszú hajban ombre

különben meg spanyolul a férfi úgy van, hogy hombre, de a "h" néma így csak ombre-nak mondják :)

2013. aug. 17. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

hát az az ombre ami úgy néz ki mintha festékbe lenne mártva a hajad alja az nekem nem tetszik.

viszont egy szőkéből lefelé árnyalatokkal világosbarnát csináltatsz az szép szerintem és természetes hatású. ha pedig extrémet szeretnél akkor a "festékbe mártós egymástól elütős színt" ajánlom :D

2013. aug. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!