Járt már innen valaki Hajas fodrászszalonban? Mik a tapasztalatai?
Figyelt kérdés
Sok fodrásznál próbálkoztam, de elégedett egyikkel sem voltam még. Ezért gondoltam elmenni egy ilyen drágább - mondjuk ki - sznob helyre, de ha jól kezelik a hajam és olyan lesz, amilyenre szeretném, akkor nem sajnálom rá a pénzt. Vélemények?2013. aug. 16. 13:38
1/5 anonim válasza:
Én már jó ideje csak Hajasba járok, viszont! ez nem jelenti azt hogy minden Hajas szalonban egyformán jó fodrászok dolgoznak. Akihez én járok, az egész város elismeri hogy nagyon jól dolgozik és én inkább kifizetem az árát, minthogy elcs*szett hajjal rohangáljak javítás után. Melyik városban élsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Pécsett.
2013. aug. 16. 13:48
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ és a segítséget is :)
2013. aug. 16. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!