Festessem szőkére a hajam? SOS
Régebben szőke volt a hajam.(1 éve kb) melírozva volt de már szinte teljesen szőke volt az egész,imádtam és nagyon jól is állt mindenki szerint. Ez én vagyok,illik hozzám :)
De növesztettem is és sajnáltam levágatni,ezért mindig húztam hogy nem vágatok belőle,még várok.. aztán többmint 10 cm-t le kellett vágni annyira tönkre volt menve a szőkítéstől (meg néha vasalástól) .. nagyon nagyon szomorú voltam/vagyok emiatt..már szinte teljesen barna a hajam,csak a vége szőkés.. de tényleg nagyon hiányzik a szőke haj,ugyanakkor meg is akarom növeszteni és nem akarom tönkrerakni a festékkel. szerintetek mit csináljak? esetleg tud valaki valami jó terméket amivel ápolhatnám,hogy ne menjen tönkre?(ha megoldható mérjétek egy 16 éves lány zsebpénzéhez:D) nem érzem magaménak a saját hajszínemet sajnos,de azt is szeretném hogy egészséges legyen és hosszú.. remélem valaki tud megoldást arra hogy szőke is lehessek és ne menjen tönkre a hajam :D
előre is köszönöm a normális válaszokat :)
16/L
Az az igazság, hogy az sem mindegy, milyen festékkel fested a hajad. Sajnos itt már igaz az, hogy ami olcsó, az rossz is. A nem megfelelő festési technológia miatt is töredezhet a haj.
Tegyük fel, hogy megvan a gyönyörű szín. Az ápolásra is nagy gondot kell fordítani, hiszen ez a vegyszeres folyamat megviseli a hajat, akárhogy is óvjuk. Balzsam, időnként pakolás, hajvégápoló, esetleg hajfény spray (ez utóbbi azért is jó, mert a száraz hajat szebbé teszi, fényt ad az amúgy általában matt szőkének).
A vasalás nagyon káros, ha csinálod, mindenképp kell hővédőt is venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!