Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festessem szőkére a hajam? SOS

Festessem szőkére a hajam? SOS

Figyelt kérdés

Régebben szőke volt a hajam.(1 éve kb) melírozva volt de már szinte teljesen szőke volt az egész,imádtam és nagyon jól is állt mindenki szerint. Ez én vagyok,illik hozzám :)

De növesztettem is és sajnáltam levágatni,ezért mindig húztam hogy nem vágatok belőle,még várok.. aztán többmint 10 cm-t le kellett vágni annyira tönkre volt menve a szőkítéstől (meg néha vasalástól) .. nagyon nagyon szomorú voltam/vagyok emiatt..már szinte teljesen barna a hajam,csak a vége szőkés.. de tényleg nagyon hiányzik a szőke haj,ugyanakkor meg is akarom növeszteni és nem akarom tönkrerakni a festékkel. szerintetek mit csináljak? esetleg tud valaki valami jó terméket amivel ápolhatnám,hogy ne menjen tönkre?(ha megoldható mérjétek egy 16 éves lány zsebpénzéhez:D) nem érzem magaménak a saját hajszínemet sajnos,de azt is szeretném hogy egészséges legyen és hosszú.. remélem valaki tud megoldást arra hogy szőke is lehessek és ne menjen tönkre a hajam :D

előre is köszönöm a normális válaszokat :)

16/L

2013. aug. 16. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól áll és szereted nyugodtan legyél szőke:) Csak ápold rendesen hogy ne menjen tönkre megint...
2013. aug. 16. 10:00
 2/8 A kérdező kommentje:
nem tudsz valami jó terméket amivel ápolhatnám,elfogadható áron?:)
2013. aug. 16. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Allitolag a Kallos Latte hajpakolas kva jo.. es olcso is.. meg az illataert is oda vannak.. ennekem is nagyon toredezett volt a hajam a vasalastol, nyar elejen levagattam, novesztettem ricinus olajjal, tok jol visszanott, es csutortokon keszulok megvenni a kallos latte jhajpakolast.... aztmondjak 500ft korul van, de nagyon sokaig eleg.. es el vannak ajulva tole.. nezz utana kremmanian vannak rola velemenyek.. ja meg az olivaolaj is csodaszer a hajvegeknek
2013. aug. 20. 13:20
 4/8 A kérdező kommentje:
köszii!:) majd írj ha kipróbáltad a kallost.
2013. aug. 20. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
én már több, mint egy éve megvettem azt a hajpakolást, amiről most itt szó volt, és még pár alkalomra lesz elég, aztán elfogy, szóval tényleg sokáig bírja, meg persze nagyon olcsó, az hogy mennyire hatott, szerintem eléggé, nekem vannak olyan idpszakok, amikor egy vagy két hónapig vasalom a hajam, na akkor elég száraz, és töredezett lesz, ilyenkor leállok a vasalással, és csakis ápolom, pl ezzel a pakolással is, nem lesz száraz tőle, de a hajvégek nekem ugyanúgy törtek, ha levágatom azokat akkor meg egészséges az egész hajam :) szóval próbáld ki, mert ha csak az árát nézed akkor is megéri, nemhogy még amit csinál a hajaddal :) én a zöldet használom, de van több fajta is :) meg ha szeretnéd hogy még egészségesebb maradjon akkor ne vasald, ne száritsd, ne össze fogott hajjal aludj, otthoni tippek is vannak ez alaklomra, pl. tojásos sampon, ecetet vagy sört használsz öblítőként, hajtípustól függ, olvass utána :) meg ami nekem nincs, de sokat olvastam hogy jót tesz a hajnak az ez a termék: [link] :) keres olyan samponokat ami keratint tartalmaz, vagy festett hajra ajánlották, ezek puhábbá teszik :) de azt is hallottam már hogy fontos a táplálkozás, sok vizet igyál, stb :) szóval van itt elég sok, csak utána kell nézni, mindenkinek más sikerül és más hat, remélem segítettem :)
2013. szept. 12. 12:15
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi,sokat segítettél,felpontoztalak!
2013. szept. 12. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sok éve szőke vagyok, de akkor ápold! enyém most elég jó a régebbihez képest, megmosom samponnal és jó selymes már. próbáld ki a BIO argán olajat.
2015. márc. 25. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy az sem mindegy, milyen festékkel fested a hajad. Sajnos itt már igaz az, hogy ami olcsó, az rossz is. A nem megfelelő festési technológia miatt is töredezhet a haj.

Tegyük fel, hogy megvan a gyönyörű szín. Az ápolásra is nagy gondot kell fordítani, hiszen ez a vegyszeres folyamat megviseli a hajat, akárhogy is óvjuk. Balzsam, időnként pakolás, hajvégápoló, esetleg hajfény spray (ez utóbbi azért is jó, mert a száraz hajat szebbé teszi, fényt ad az amúgy általában matt szőkének).

A vasalás nagyon káros, ha csinálod, mindenképp kell hővédőt is venned.

2015. márc. 25. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!